Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Lenyelt vágyak: Függésben ételtől-italtól


Agóra Veszprém Kulturális Központ

2019. június 5. 18:00

Lenyelt vágyak: Függésben ételtől-italtól

Mit jelez, ha a szorongást, a fáradtságot vagy a frusztrációt nassolással vagy alkohollal orvosoljuk?

Hogyan ismerhetjük fel, hogy valami nem stimmel az evésünkkel vagy az ivásunkkal? Mi marad, ha megvonom magamtól az alkoholt vagy a rágcsálnivalót?

 

Sokan sokféle módszert használnak, hogy feszültségeiket oldják, hogy nőjön az önbizalmuk vagy csökkenjen a bűntudatuk.Az evési zavar vagy a szerhasználat jelenléte az életünkben arra utal, hogy még dolgoznunk kell a valódi megoldásokon. Az alkohol kultúránk szerves része, ünnepeink „hű” társa, így sokszor nehéz felismerni, mikor veszi át az uralmat felettünk. Hogyan ismerhető fel azevészavarés az alkoholfüggés,és milyen módszerekkel lehet megküzdeni velük?

A HVG Extra Pszichológia Szalon vendégeiDr. Lukács LizaésDr. Kapitány-Fövény Máté, akiktől, ahogy minden Szalonunk során, itt is lehetőség nyílik majd kérdezni.A témáról bővebben Dr. Lukács Liza Lenyelt vágyak és Dr. Kapitány-Fövény Máté Függőben című könyvében is olvashat.

 

Időpont: 2019. június 5., 18:00 – 19:30
Helyszín: Agóra Veszprém Kulturális Központ, 8200 Veszprém, Táborállás tér 1.

Jegyár: 2500 Ft
(A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható. Minden látogatónkat megajándékozzuk a HVG Extra Pszichológia Teszt magazin legutóbbi számával. Könyvenként egy kedvezmény érvényesíthető.)